Support en onderhoud

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van de website heeft de website onderhoud nodig. Hierbij kunt u denken aan het oplossen van technische problemen tot het ondersteunen bij het beheer van de site. Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u bieden in een standaard pakket of een pakket op maat. Tevens kunt door middel van deze pakketten gebruik maken van uren waarin wij uw vragen beantwoorden en u helpen met de werkzaamheden aan uw Drupal systeem.

Support uren

Gebruik onze support uren voor het oplossen van uw technische problemen en voor advies over gebruik van uw Drupal systeem.

Ticketsysteem

Door gebruik te maken van een ticketsysteem blijven wij overzicht houden en kunnen we zorgen van een goede terugkoppeling.

Active monitoring

Foutmeldingen worden direct bij ons gemeld door de proactieve monitoring tool zodat wij sneller en effectiever een oplossing kunnen bieden.

Volledige ontzorging met onze support en onderhoudspakketten.

Drupal updates

Doordat het Drupal eco-systeem continu in ontwikkeling is zullen nieuwe updates regelmatig beschikbaar worden. Het is van groot belang dat deze updates met enige regelmaat uitgevoerd worden. Updates van Drupal systeem zelf (core) en de extra gebruikte modules (contrib) kunnen nieuwe functionaliteit bieden, problemen oplossen of belangrijke beveiligingsupdates bevatten.

Drupal core updates

Drupal module updates

Neem contact op voor uw maatwerk onderhoudspakket

Support pakketen

Go-Concepts biedt u 3 standaard support en onderhoudspakketten. Vier keer per jaar worden updates uitgevoerd om uw website up-to-date te houden. Wanneer u kiest voor een pakket met support ondersteuning kunt u gebruik maken van onze kennis om uw vragen te beantwoorden en werkzaamheden te verrichten binnen het aangeboden tijdsbestek.

Small

Vanaf €150
Up-to-date houden van uw Drupal systeem
Drupal core updates
Drupal contrib module updates
-
-

Medium

Vanaf €350
Drupal core en contrib module updates met 4 support uren
Drupal core updates
Drupal contrib module updates
4 uur support
-

Large

Vanaf €500
Updates voor Drupal core en contrib modules, 8 support uren met proactieve monitoring
Drupal core updates
Drupal contrib module updates
8 uur support
Proactief Drupal monitoring
Google+