Development

Uw ideeën of problemen omzetten in een technische oplossing is onze passie. Door de vele technische mogelijkheden, die zich constant ontwikkelen, is het van groot belang vroegtijdig een goed beeld te krijgen van uw wensen. Hiermee kunnen wij u een goed doordachte, betrouwbare en efficiënte technische oplossing aanbieden.

Onze kracht en passie is maatwerk, het uitbreiden van bestaande systemen met functionaliteit zoals gewenst.

Webdevelopment

Wij ontwerpen en ontwikkelen oplossingen op maat, van kleine informatieve websites tot grote multi-site e-commerce oplossingen met koppelingen naar betalingssystemen en andere externe systemen. Door onze vele jaren ervaring kunnen wij betrouwbare en efficiënte oplossingen bieden. De web-systemen die wij ontwikkelen zijn meestal gebaseerd op Drupal, dit CMS leent zich bijzonder goed voor sites met een dynamische inhoud. Doordat Drupal zelf zeer veel functionaliteit biedt kunnen wij ons direct richten op uw wensen.

De kracht van Drupal

Door het gebruik van het uitgebreide Drupal CMS kunnen wij de content-structuur inrichten naar uw wensen.

HTML5 Ready

Voor het beste resultaat ontwikkelen wij websites die gebruik maken van de nieuwste technologieën.

Responsive design

Het gebruik van mobiele apparaten groeit nog steeds daarom is een responsive design een goede investering in het gebruiksgemak.

Google Analytics

Krijg inzicht in uw bezoekersstatistieken met Google Analytics en monitor uw webshop met de E-commerce koppeling.

Voor betrouwbare en snelle web-hosting bent u bij ons aan het goede adres.

Mobile development

Native apps voor Android, iOS en Windows

Sommige oplossingen werken het beste als native app, bijvoorbeeld wanneer informatie offline beschikbaar moet zijn. De keuze voor een native app of een mobiele website kan soms lastig zijn. Omdat wij gespecialiseerd zijn in beide oplossingen kunnen wij u helpen met deze keuze. Wij ontwikkelen apps voor de onderstaande besturingssystemen.

Android Apps

iOS apps

Windows apps

Google+